Evo dokle su stigli radovi u Železničkoj ulici i šta će biti sa platanima FOTO/VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Radovi na rekonstrukciji Železničke ulice u Sremskoj Mitrovici odvijaju se predviđenom dinamikom, a iste je danas obišao načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić.

„Trenutno se završavaju iskopi na centralnoj saobraćajnici, postavlja se behaton, izvode se radovi na pristupnim saobraćajnicama u smislu postavljanja tampona i pripremni radovi za asfaltiranje koje će uslediti u narednih 15 do 20 dana“, rekao je načelnik Jokić.

Izgled novih platana

On je objasnio i da će po projektu biti uklonjeno 6 platana u Železničkoj ulici i to na delu gde će biti kružna raskrsnica, ali će za sada biti posađeno novih 10 stabala. Prema njegovim rečima radi se o platanima za koje je utvrđeno da su bolesni i čiji životni vek bi trajao još samo nekoliko godina.

Podsećanja radi, radovi na rekonstrukciji Železničke ulice startovali su sredinom avgusta meseca, a rok za završetak istih je 15. novembar. Vrednost projekta iznosi oko 132 miliona dinara od čega veći deo finansira Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

You may also like