Deseti rođendan Turističke organizacije grada Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica svečanim koktelom u Galeriji „Lazar Vozarević“ juče je obeležila deset godina od osnivanja.

Nova turistička brošura i rezime aktivnosti tokom prethodne godine obeležile su koktel, a prigodan program pratio je predstavljanje aktivnosti u kojima je Turistička organizacija učestvovala, ili ih organizovala.

“Deset godina je prošlo od osnivanja naše Turističke organizacije koja beleži vidan pomak, ne samo što se tiče naše delatnosti nego uopšte svesti društva i shvatanju turizma kao privredne grane bite za razvoj grada. Naši planovi su vezani za planove Grada podršku razvoj urbanističkih uslova, očekujemo da se naši smeštajni kapaciteti prošire jer ako zadržimo turiste duže u gradu imaćemo osetni boljitak života i nas građana,” rekla je Svetlana Sabo direktorka Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica.

Ona je istakla i to da je Organizacija ove godine dobila treću nagradu za turističku brošuru, publikaciju o Sremskoj Mitrovici i da je to još jedan od razloga da okupe sve saradnike i prijatelje i obeleže rođendan.

Zoran Miščević zamenik načelnika Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu čestitao je ovaj značajan jubilej Turističkoj organizaciji.

“Ovo je prilika da se na neki način zahvalim u ime Gradske uprave Turističkoj organizaciji koja nas prati sve ove godine i koja je uspela da Grad Sremska Mitrovica podigne na viši nivo kada je u pitanju turistička ponuda. Uspeli su da se vidi šta je Grad Sremska Mitrovica, ko je naš Grad, odakle dolaze naši građani i da neguju taj ljudski potencijal. Prilika je da se lokalna samouprava zahvali ljudima koji ovde rade jer su uložili mnogo toga, praktično sebe, u doprinos promociji turizma i nas kao građana Sremske Mitrovice”, rekao je Miščević.

Tokom svečanog koktela prikazan je kratak film o radu tokom protekle decenije Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica.

You may also like