Bogojavljenska ljubavna priča Nine i Damira

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pre dve godine na Bogojavljenje upoznali, a skoro istog trenutka su se i zavoleli Nina Đukić iz Šida i Laćarac Damir Filipović.

Nih dvoje i te, baš kao i ove godine plivali su za Časni krst, samo ovaj put imali su pojačanje, njihovog dvoipomesečnog sina Vukašina.

„Da će plivanje za Časni krst postati tradicija ove porodice potvdili su juče kada su Vukašinu prvo umočili noge u Savu, a zatim i sami ušli u hladnu vodu i zaplivali za krst, Nina četvrti put za redom, a Damir i koji put više.

„Pre četiri godine prvi put sam plivala za Časni krst i mogu da kažem da je osećaj sjajan. Vernik sam i za mene je taj čin imao duboku duhovnu vrednost. Druge godine sam čak prva, pored 38 muškaraca, doplivala do krsta i neopisivo je ono što sam u tom trenutku osetila“, priča Nina.

Ona kaže da isto razmišlja i njen suprug Damir i da je izuzetno srećna što su plivali zajedno, ali i što je njihov sin tako mali ipak prisustvovao tom činu i da veruje da je blagosloven za celu godinu.

„Srećna sam, zadovoljna i vrlo zahvalna na porodici koju imam, za nas je Bogojavljenje značajan datum i mi ćemo nastaviti da ga obeležavamo i da plivamo, za sada Damir i ja, a nadam se i Vukašin kada dovoljno poraste“, završava Nina.

You may also like