90 godina Fudbalskog kluba „LSK“ iz Laćarak

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kada nešto traje 90 godina to znači da vredi. Kada nešto postoji 9 decenija znači da je institucija u svojoj oblasti delovanja, primer i putokaz za sve druge. Upravo toliko postoji Fudbalski klub „LSK“ iz Laćarka koji će ovaj veliki jubilej proslaviti kako sportskim druženjem na terenu, tako i van njega.

„Svelskov sabor“ kako su ga nazvali, je dan u kome će pored Laćaračke seoske slave klub sa stadiona kraj crkve proslaviti svoj jubilej.

Dve utakmice, prva sudar prošlosti, starih asova i sadašnjosti, grupe momaka okupljenih oko iste stvari i ljubavi, fudbala.

Istina, prijateljski meč, ali znajući i jedne i druge – niko se neće lako predati. Veterani FK „LSK“ protiv FK „Poletarac“ iz Laćarka.

Druga utakmica, šlag na tortu za svakog ljubitelja fudbala. Gost, superligaš, i to kakav! Sigurno jedna od tri najbolje ekipe u Srbiji, lider pokrajine, klub koji će Laćarcima učiniti tu čast i privilegiju i doprineti da obeležavanje velikog jubileja naš događaj najznačajniim sportskim toga dana – FK „LSK“ – FK „Vojvodina“.

Nakon toga kako i dolikuje, treće poluvreme, večera za preko 200 zvanica iz sveta sporta, uz prisustvo mnogih prijatelja kluba i apsolutnu podršku MZ Laćarak, Grada Sremska Mitrovica, javnih preduzeća i svih onih koji omogućavaju svakodnevno funkcionisanje kluba.

Raspored utakmica četvrtak 26. jul:
15:30 časova – veterani FK „LSK“ – FK „Poletarac“
17:30 časova – FK „LSK“ – FK „Vojvodina“

Laćarci, i sve ostale komšije, svi ste pozvani i dobrodošli na fudbalski spektakl!

You may also like