Sremska Mitrovica – Prethodna sezona bila je uspešna za Ženski fudbalski klub „Sremice“ iz Sremske Mitrovice, ali početak ove sezone obeležiće potraga za novim trenerima.

Dragan Delić koji je vodio seniorsku ekipu odlučio je da napusti „Sremice“ i nastavi svoju karijeru u muškom fudbalu gde je za sebe video veći potencijal za napredovanje. Rastanak je bio prijateljski krajem prošle sezone i dok je Delić nakon toga seo na klupu FK „LSK“ iz Laćarka na njegovo mesto nedavno je postavljen Nikola Krstić.

Što se tiče kadetske ekipe, prekid saradnje sa trenerom tog tima, Igorom Milanovićem koji ih je vodio formalno više od dve godine desio se nakon neslavnog drugog kola u kojem su „Sremice“ izgubile službenim rezultatom 3:0, jer se utakmica zbog nedolaska igračica, kao ni trenera Milanovića nije ni odigrala.

Prema rečima predsednice „Sremica“ Danijele Stojiljković-Savić rastanak sa Milanovićem je bio uz obostrani dogovor.

„Trenutno tražimo nekog ko bi zamenio Milanovića i vodio našu kadetsku ekipu. Devojčice su dobre, spremne i željne igre. Nadam se da ćemo brzo naći novog trenera i igrati bar podjednako dobro kao prošle sezone“, rekla je Stojiljković-Savić.

Što se tiče planova, odnosno ambicija za ovu 2017/2018 sezonu predsednica kaže da je najbitnije da klub opstane i da dalje funkcioniše bez većih problema.

„Vreme je takvo da se i mnogo veći klubovi sa dužom tradicijom bore za opstanak, ni nama nije lako, ali dajemo sve od sebe da se naša priča nastavi“, rekla je Stojiljković-Savić.

Ovog vikenda „Sremice“ čekaju dve utakmice, seniorke će gostovati u Pančevu, a kadetkinje u Sivcu.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Nebitno 28.09.2017. - 10:45 pm

Pitajte decu sta zele. Ovo su sve lazi. Za vikend nece biti nijedne utakmice jer nema ni trenera ni dece koja ce igrati. Bilo bi bolje da se predsednica „skloni“ sto pre jer ce devojke propustiti sezonu!
PS. Od kada je uopste ova slika??? Te devojke vise i nisu u klubu!?

Komentari su zatvoreni.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik