Za vikend Sajam poljo mehanizacije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Predstojećeg vikenda na platou prekoputa Hipodroma u Sremskoj Mitrovici biće održana prva Izložba domaće poljoprivredne mehanizacije.

Otvaranje izložbe biće organizovano u subotu 2. septembra u 11.00 časova. Čast da otvori Sajam pripašće ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavu Nedimoviću.
Istog dana od 12.30 časova biće održana prezentacija – IPARD program i agrarna politika – Uprave za agrarna plaćanja.

U nedelju, 3. septembra u vremenskom periodu od 11:00 do 18:00 časova demonstracija poljoprivredne mehanizacije.

Na Izložbi će se, kako je ranije najavljeno, predstaviti više desetina proizvođača poljoprivredne mehanizacije, a cilj organizovanja ove postavke jeste udruživanje domaćih proizvođača i jačanje nastupa na tržištu, kao i podizanje konkurentnosti. Posetioci će moći da pogledaju i isprobaju mašine, porazgovaraju sa proizvođačima, a očekuju se i značajni popusti i zanimljive ponude.

Izložba domaće poljo mehanizacije je uvod u organizovanje Sajma poljoprivrede koji se planira u skorije vreme, na istoj lokaciji.

Organizator i domaćin je „Dubrava“ – Privredna jedinica za industrijsku proizvodnju KPZ-a Sremska Mitrovica, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Grada Sremska Mitrovica i Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i