Wizz Air zapošljava 1.300 ljudi – Poziv i za kandidate iz Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, saopštila je danas da će u narednoj godini zaposliti 1.300 ljudi.

Ova odluka doneta je zahvaljujući dolasku 21 novog aviona Airbus A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanju u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni.

Tim Wizz Aira do kraja 2018. brojaće više od 4.500 ljudi. Ekspanzija aviokompanije i mogućnosti za zapošljavanje se time neće završiti, pošto Wizz planira da duplira svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024.

Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da privuku ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji koji bi se pridružili našem profesionalnom timu.

Kampanja će se odvijati pod jedinstvenim imenom #IamWIZZcrew kako bi se zainteresovanim kandidatima omogućilo da se što bolje upoznaju sa kompanijom, poslom u avijaciji, da dobiju savete od aktivnih pilota i kabinskog osoblja.

Zainteresovani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore mogu učestvovati na svim konkursima koji budu raspisani. Prema rasporedu održavanja konkursa neće biti izbora u ovim zemljama u prvim mesecima, ali se svi zainteresovani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore na najbližim ponuđenim lokacijama ili ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organizovan u ovim zemljama.

Možda Vam se svidi i