Tokom današnjeg dana, temperature će se kretati u rasponu od 18 do 31 stepen, duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. U jutarnjim časovima moguća su povremena naoblačenja, dok će poslepodne biti sunčano i vedro vreme.

Sunce je izašlo u 04:57 časova, kada je temperatura bila najniža, odnosno 18 stepeni. Tokom jutra su moguća povremena naoblačenja, bez padavina, te će preovladavati suvo i toplo vreme.

Najviša dnevna temperatura u današnjem danu iznosiće 31 stepen, koliko će biti u 14 časova. Duvaće slab, pretežno jugozapadni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. UV indeks u najtoplijem delu dana biće 8.2, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Zalazak sunca biće u 20:37 časova, kada će temperatura biti 27 na podeoku. Tokom noći će biti pretežno vedro, a najniža temperatura iznosiće 21 stepen.

Tokom sutrašnjeg dana (četvrtak) biće pretežno vedro, uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova. Najviša dnevna temperatura iznosiće 33 stepena, a duvaće slab, pretežno zapadni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi.

You may also like