Uskoro nove e-usluge

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Iz Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove koja je već razvila više uspešnih elektornskih usluga (e-usluga) namenjenih našim građanima poručuju da će i u narednom periodu raditi na tome da Mitrovčani sva svoja prava mogu da ostvare samo uz pomoć lične karte.

Poslednja usluga koju je Uprava za opšte i zajedničke poslove predstavila jeste „e-vrtić“ zahvaljujući kojoj je građanima Sremske Mitrovice omogućeno da na jednostavan i brz način, elektronskim putem preko kompjutera, telefona ili tableta predaju zahtev za upis svog deteta u Predškolsku ustnovu „Pčelica“. Usluga se, prema rečima načelnika Uprave Miroslava Jokića, pokazala kao korisna i funkcionisala je bez problema.

U narednom periodu radiće se pre svega na uslugama koje se tiču turizma, ali i gradskog autobuskog prevoza, najavljuje Jokić.

„Planiramo da u budućnosti radimo na e-uslugama koje će se ticati turizma, jer to će biti fokus grada u narednom periodu, takođe radiće se na uslugama koje će se ticati gradskog prevoza. Mislim da će tek u narednim mesecima i godinama građani uvideti benefite onoga što smo mi radili u poslednje vreme po pitanju gradskog prevoza, Mitrovčani će imati jedan moderan autobuski prevoz, jer će autobusi između ostalog biti opremljeni GPRS uređajima, sistemima kao što su bus plus kartice i još nekim stvarima o kojima će uskoro biti reči“, rekao je Jokić za Ozon media.

On je dodao da je u planu i realizacija jednog projekat sa Policijskom upravom Sremska Mitrovica koji će omogućiti Mitrovčanima da sve poslove vezane za izdavanje ličnih i drugih dokumenata završe na jednom mestu, brže i jednostavnije i kao dobar primer naveo Gradski uslužni centar koji funkcioniše već neko vreme bez problema.

„Naš krajni cilj je da građani budu zadovoljni uslugama koje im pružamo i svakodnevno radimo na tome“, rekao je Jokić.

Možda Vam se svidi i