U toku turnir u malom fudbalu „Laćarak 2017“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Laćarak 2017“ okupio je i ove godine majstore malog fudbala koji se nadmeću za naziv najbolje ekipe.

Prve utakmice počele su 17. jula i još su u toku mečevi po grupama.
Veliki broj navijača na tribinama pokazuje koliko je popularan ovaj turnir koji se igra u večernjim satima na otvorenom terenu iza Osnovne škole „Triva Vitasović Lebarnik“.

Organizator turnira je Mesna zajednica Laćarak u saradnji sa Sportskim savezom grada Sremska Mitrovica. Generalni sponzor je Kafe bar „Carska palata“.

Najbolja ekipa na turniru će osvojiti novčanu nagradu u vrednosti od 100 000 dinara. Organizatori turnira pripremili su nagrade i za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Raspored utakmica za subotu, 22. jul:
20h – Pobeda NG:Ekipa sa devetog
21h – Roloplast Mosićc:Manjaca trans
22h – Dolce Vita:Kameleon
23h – Kafe Partizan:Termolink

Raspored utakmica za nedelju, 23. jul:
20h – FK Nozevi:Kafe Una
21h – Roloplast Mosić:Kafe Partizan
22h – Drvodeljac:Sekendek i drugari
23h – Rojal kafe:Kafe Una

Fudbalske sudije – Ranisavić Saša i Vučić Stefan odlično odrađuju svoj deo na ovom turniru, tako da za sada nema nikakvih primedbi na regularnost takmičenja.

U ponedeljak, 24. jula igraju se utakmice baraža za četvrtfinale između drugoplasiranih i trećeplasiranih ekipa iz grupa.

U utorak, 25. jula igraju se mečevi četvrtfinala, dok je u sredu, 26. jula slobodan dan. Turnir se nastavlja u četvrtak, 27. jula utakmicama polufinala.
Finale turnira predviđeno je za petak, 28.jul.

Organizatori turnira imaju pravo da pomeraju termine odigravanja utakmica u slučaju loših vremenskih prilika.

Možda Vam se svidi i