Sremska Mitrovica- Na odeljenju porodilišta Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, muškarac tražeći svoju suprugu, ušetao se tokom noći u jednu od soba i od nepoznate pacijentkinje ukrao kutiju leka Bensedin i 20 evra.

Nakon ovog nemilog događaja slučaj je prijavljen policiji, a za nepoznatim lopovom se i dalje traga.

Kada su babice u četvrtak oko 2 sata iza ponoći, počele da dele terapiju na ovom odeljenju, u hodniku su primetile nepoznatu mušku osobu. Na njihovo pitanje šta radi u trenutku kada posete nisu dozvoljene, on je odgovorio da traži suprugu.

Muškarac koji u tom trenutku nije bio ubedljiv svojom izjavom, alarmirao je babice da ga odmah prijave obezbeđenju, koje je potom obavestilo policiju. Tek kada je obavljena kontrola, da li je nešto nestalo, javila se pacijentkinja koja je primetila da joj nema kutije Benesedina i 20 evra.

– Naša bolnica ima osam radnika obezbeđenja, a pored toga u noćnim satima, odnosno od 22 časa pa do 6 ujutru angažovana je i privatna Agencija za obezbeđenje. Oni su odmah reagovali po pozivu – kaže za “Novosti“, Biljana Sremčić portparol bolnice.

Međutim u bolnici kažu da ovakve krađe nisu neobičajene, ali da nisu ni česte, i pored postojanja sistema zaštite, obezbeđenja i kamera.

novosti.rs

Možda Vam se svidi i