Smotra likovnog stvaralaštva amatera Grada Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ustanova za negovanje kulture „Srem“ organizuje 14. smotru likovnog stvaralaštva amatera Grada Sremska Mitrovica u Carskoj palati u četvrtak, 14. septembra.

Na Smotri jedan autor može da učestvuje sa najviše dva rada, adekvatno opremljena, pod uslovom da nisu starija od dve godine (2015. i 2016) i da nisu ranije učestvovala na Smotri.

Na Smotri mogu da učestvuju radovi u svim vidovima likovnog izražavnja (slikarstvo, vajarstvo, grafika, primenjena umetnost, fotografija, karikatura…).

Radovi koji učestvuju na Smotri po gabaritima i težini moraju da odgovaraju lakom transportu i uslovima za izlaganje. Bez obzira na umetnički kvalitet, svaki rad koji ne zadovolji ove uslove biće diskvalifikovan.

Radovi se mogu doneti u Ustanovu za negovanje kulture „SREM“, ulica Vuka Кaradžića 10, od 10. 08. do 15. 08. 2017. godine, u intervalu od 9:00 do 13:00 sati.

Nakon Smotre Grada Sremska Mitrovica sledi:
16. SMOTRA LIКOVNIH STVARALACA SREMA (Zonska smotra) u Sremskoj Mitrovici u Galeriji „Lazar Vozarević“, 7. oktobra 2017. i 18. SMOTRA LIКOVNIH STVARALACA VOJVODINE, Palić, u novembra 2017.

Možda Vam se svidi i