Sremska Mitrovica – Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Sremska Mitrovica organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak, 22. juna vremenskom periodu od 11:00 do 13:00 časova, u Poslovno sportskom centru „ Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Broj poslodavaca koji će tražiti radnike na sajmu se iz dana u dan povećava i prema rečima Marijane Grabić, direktorice Nacionalne službe za zapošljavane Filijale Sremska Mitrovica, za sada ih je 15.

Broj slobodnih radnih mesta trenutno se kreće od 100 do 150.

„Traže se razni profili radnika, od prvog do sedmog stepena obrazovanja, ali pojedini poslodavci traže nezavisno od stepena obrazovanja dodatna znanja i veštine“, rekla je za Ozon media Grabić i dodala da je izuzetno bitno da nezaposlena lica budu motivisana i spremna za rad.

Ona je obasnila da je većina poslodavaca sa teritorije Sremske Mitrovice, ali da ih ima i van teritorije Grada, međutim zbog dogovora sa njima nije želela još uvek da otkriva o kojim poslodavcima je reč.

Grabić je pozvala sva nezaposlena lica da se jave svom savetniku radi prijave za učešće na sajmu, ali i podsetila sve one koji imaju posao, ali iz nekog razloga žele da ga menjaju takođe dođu u halu „Pinki“ 22. juna .

Možda Vam se svidi i