Punkt narodne kuhinje na drugoj lokaciji

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Korisnici usluga narodne kuhinje u Sremskoj Mitrovici od sutra će moći svoje obroke da preuzmu na drugoj lokaciji. U pitanju su prostorije Udruženja „Kolomejka“ koje se nalaze u ulici Aresenija Čarnojevića, na broju 45.

Promena lokacije jeste privremeno rešenje i odnosi se samo na one korisnike narodne kuhinje koji svoje obroke preuzimaju na punktu kod Crvenog krsta Sremska Mitrovica.

Kako je za Ozon media rekla Tatjana Jovančević, sekretar sremskomitrovačkog Crvenog krsta ova promena lokacije će važiti sve dok ne prođe hladni talas, a kada će to tačno biti nije moguće precizirati.

„Cilj je da korisnici narodne kuhinje na punktu kod Crvenog krsta kojih je i najviše, svoje obroke dobiju u zatvorenom prostoru“, rekla je Jovančević. Ona je dodala da im je dato obećanje od predstavnika lokalne samouprave da će se u narednom periodu raditi na trajnijem rešenju problema rada narodne kuhinje, odnosno obezbeđivanju potrebnih prostorija za punktove.

Trenutno usluge narodne kuhinje u Sremskoj Mitrovci koristi oko 530 lici sa teritorije Grada. Punktova na kojima oni preuzimaju svoje obroke ima nekoliko i to u Mesnoj zajednici „Sutjeska“, MZ „Laćarak“, na Crvenoj česmi i kod prostorija Crvenog krsta.

You may also like