Sremska Mitrovica – Plesni Klub „Sirmium Dance“ iz Sremske Mitrovice uspešno je započeo novu takmičarsku sezonu u 2017. godini.

Na Plesnom festivalu koji se nedavno održao u Novom Bečeju nastupilo je preko 600 plesača kako iz Srbije, tako iz zemalja u okruženju, a među njima našle su se i sremskomitrovačke plesačice.

Plesni Klub „Sirmium Dance“ predstavljale su najmladje članice i to Anđela Janković, Jana Čuković, Sara Marin i Iskra Gligorić u kategoriji jazz grupe sa numerom „Aluete“ sa kojom su osvojile prvo mesto.

Ovo je za njih bio izuzetan uspeh, jer su sa ovom koreografijom ujedno imale i svoj prvi takmičarski nastup. Njihov koreograf Olena Svetlana Rimac je zadovoljna njihovim rezultatom, a najviše se obradovala Ksenija Runtić novi predsednik kluba, jer je ujedno to prvi uspeh članica kluba u ovoj sezoni.

Sledeće važno takmičenje PK „Sirmum dance“ imaće u Beču 24.februara. Na tom takmičenju Sremsku Mitrovicu i svoj klub predstavljaće Eleonora Jokić Runtić, Nataša Kević i Katarina Čolić u jazz i contemporari disciplini.

Već početkom marta Sremska Mitrovica po treću put biće domaćin „Sirmium Dance Open“ takmičenja u modernim plesovima.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik