Promocija projekta „Osnovi bezbednosti dece“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Povodom početka realizacije projekta „Osnovi bezbednosti dece“ Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici i Uprava za obrazovanje Grada Sremska Mitrovica, organizovali su promociju Projekta danas u Gradskoj kući.

Promociji Projekta koji za cilj ima podizanje bezbednosne kulture dece, edukaciju o mogućim rizicima i načinima zaštite prisustvovali su učenici osnovnih škola iz Sremske Mitrovice i predstavnici školskih uprava, rukovodstvo Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, predstavnici Grada Sremska Mitrovica, koordinatori Projekta i policijski službenici – edukatori.

Protokol o saradnji dva ministarstva na Projektu „Osnovi bezbednosti dece“, potpisali su ministri dr Nebojša Stefanović i Mladen Šarčević. Projekat će se realizovati u svim osnovnim školama u Republici Srbiji, a ciljna grupa su učenici četvrtog i šestog razreda. Na području Srema, nastavu će realizovati pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i