Prizor koji se ne viđa često: Čović, Vujošević i Radonjić gledali utakmicu u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Bivši treneri Zvezde i Partizana i predsednik crveno-belih u Sremskoj Mitrovici prisustvovali derbiju regionalnog takmičenja i trijumfu ekipe Jurija Zdovca

Košarkaši Cedevite pobedili su Megu u šestom kolu ABA lige rezultatom 81:77, ujedno zabeležili četvrti trijumf u regionalnom takmičenju i naneli ekipi Dejana Milojevića treći vezani poraz, i to posle velikog preokreta u poslednjoj četvrtini.

Ono što je možda i više od samih dešavanja na terenu privuklo pažnju prisutnih u hali u Sremskoj Mitrovici, makar na samom početku, je prisustvo dobro poznatih lica i košarkaških radnika i ljutih rivala u prvim redovima: Duška Vujoševića, Dejana Radonjića i Nebojše Čovića, koji su duel posmatrali svako u svom društvu.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana gledao je meč sa portparolom crveno-belih Igorom Vujčinom, Dejan Radonjić je imao drugi kutak u hali, baš kao i veliki rival pomenutog crveno-belog dvojca Duško Vujošević.

Ne možemo da se setimo kada su Čović, Vujošević i Radonjić istovremeno bili u hali na istoj utakmici, a da to nije onda kada su, za Zvezdu i Partizan, vodili žestoke bitke za primat u Srbiji i regionu.

Izvor: Telefgraf
Foto: ABA liga/Mega Bemax

You may also like