Posle incidenta na naplatnoj rampi javno izvinjenje

Od strane Ozon
1 komentar

Prvenstvo Srbije za seniore održano je tokom vikenda u Kruševcu. Po povratku u Sremsku Mitrovicu, na naplatnoj rampi u Vrčinu u subotu oko 21 čas, auto u kome je bila Tatjana Mirković, prvakinja države u bacanju koplja i rekorderka, sa suprugom Bojanom, demolirala su dvojica muškaraca.

Tatjana Mirković Jelača foto: N. Skenderija

Tatjana Mirković Jelača foto: N. Skenderija

UMESTO proslave pobede na državnom prvenstvu, srpska atletičarka Tatjana Jelača-Mirković preživela je pravu dramu po povratku sa takmičenja u Kruševcu! Automobil koji je vozio njen muž napadnut je od strane mladog atletičara Partizana i njegovog oca, a nekadašnja evropska vicešampionka u bacanju koplja za „Novosti“ prepričava detalje u kojoj je izbegnuta tragedija zahvaljujući prisebnosti njenog trenera i muža.

FOTO: Print skrin Fejsbuk stranice Tatjane Mirković

FOTO: Print skrin Fejsbuk stranice Tatjane Mirković

 

Kada je snimak stavila na svoj fejsbuk profil, oglasio se mlađi iz spomenutog dvojca, na svom fejsbuku. Ispostavilo se da je reč o Marku Jevremoviću, seniorskom reprezentativcu u štafeti 4 x 400 metara na Prvenstvu Balkana i prvaku Srbije u dvorani.

Na fejsbuku je Jevremović opisao detaljno svoju verziju događaja. Tako navodi pored ostalog da, jednog trenutka pre naplatne rampe: „suprug Tatjane namerno počinje da koči u levo traci i time automatski ugrožava bezbednost svih ljudi na putu u tom trenutku”… „Kada je odlučio da se pomeri u desnu traku, ja sam dodao gas, a on mi je kroz prozor pokazao srednji prst. Dao sam migavac za prestrojavanje u desnu traku i prestrojio se da bih propustio auto koji je vozio iza mene.

Kako sam se našao u desnoj traci ispred Tatjaninog supruga on je počeo bez razloga konstantno da mi blica“… „U retrovizoru vidim Tatjaninog supruga kako mi se približava velikom brzinom i konstantno mi blica. Vozio je na jako malom i nebezbednom odstojanju od mene. Dao sam migavac i krenuo u levu traku, opet da bih se odaljio od njega i opet pokušavajući da izbegnem konflikt.

On je dao gas i krenuo sa namerom da me udari vozio je jako blizu mojoj strani i u jedno trenutku je dodao gas i krenuo u moje desno, verovatno sa namerom da me istera u zaustavnu traku i da udarim u bankinu“.

Kada su stali na naplatnoj rampi, Marko navodi da mu je otac rekao da ode da pita „zašto to radi i zašto ugrožava našu bezbednost“. Po njegovoj tvrdnji snimajući ih telefonom, Bojan Mirković ih je psovao i iza kamere pokazivao srednji prst. Tvrdi i da je pokušavao da smiri oca.

Za ono što se dalje događalo, gde je on polomio jedan, a njegov otac drugi retrovizor na vozilu u kome su bili Tatjana i Bojan Mirković, kaže:

– Naše ponašanje nije za primer, isto tako ni njegova vožnja i ponašanje nije bezbedno.

U delu u kome zaključuje opširni tekst navodi:

– Izvinjavam se gospođi Tatjani na svemu što se dogodilo, ona nije ni za šta kriva, samo smatram da je trebalo da reaguje na svog supruga kad je počeo bahato da se ponaša u vožnji. Poštujem gospođu Tatjanu kao stariju ženu i kao sportistu i gledam je kao uzor kao i svakog našeg vrhunskog atletičara.

Sudeći po stavu Tatjane Mirković navedenom u “Žurnalu”, da će zahtevati zabranu prilaženja, ovaj događaj dvoje reprezentativaca u atletici, nevezan za sport, doživeće epilog na redovnom sudu.

Izvor novosti.rs

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Бане 14.06.2017. - 9:13 pm

Нисмо сточарски развијена земља, али се стоке баш накотило…

Komentari su zatvoreni.