Popravka krovova u toku

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sremskomitrovačko preduzeće „Gradsko stanovanje“ trenutno izvodi radove na popravci više krovova u dva naselja u gradu.

Radi se o krovovima na četiri zgrade u naselju Stari most i jednom krovu zgrade u naselju Sportski centar.

Vrednost radova se kreće oko 3,2 miliona dinara, od toga dve trećine sredstava su obezbeđena iz pozamice koju daje „Gradsko stanovanje“, dok je su jednu trećinu potrebnih sredstava obezbedili sami stanari.

„Pozivamo sve stanare stambenih zgrada da nam se obrate i da vidimo gde još zajedničkim snagama možemo da rešimo problem loših krovova. Za sada smo od pet planiranih zgrada sa radovima završili na jednoj od njih i to na zgradi broj 8 u naselju Stari most. Polako prelazimo na drugi objekat i mogu da kažem da su utisci stanara već pozitivni“, rekao je za Ozon Miloš Kovač, direktor „Stanovanja“.

On je objasnio da stanari stambenih zgrada ne samo da će biti zadovoljni kvalitetom usluga, odnosno radova, nego i izuzetno niskom cenom koju je „Stanovanje“ postiglo, pa tako navodi da je ranije popravka jednog krova u naselju Stari most koštala između 800.00 i 1,2 miliona dinara, a da se sada ta cena kreće između 500 i 750.000 dinara.

Prema rečima Kovača, paralelno s radovima na popravi krovova uradiće se i ispitivanje gromobrana i izrada atesta za iste, što je ujedno i obaveza svake zgrade.

Možda Vam se svidi i