Počinju radovi na izgradnji kružnog toka kod „Horoskopa“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Početkom avgusta meseca počeli su radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod Elektrovojvodine, a prvih dana narednog meseca krenuće i prvi radovi na kružnoj raskrsnici kod „Horoskopa“.

Radovi na raskrsnici vrednoj 60 miliona dinara kod Elektrovojvodine trenutno se odvijaju predviđenom dinamikom i bez problema, a ujedno vrše se i poslednje pripreme koje uslovljavaju početak radova na drugoj raskrsnici.

„U toku je priprema, odnosno završna faza pripreme dokumentacije za izgradnju kružne raskrsnice kod „Horoskopa“, projekat je gotov, dozvola izdata sada mi ustvari samo pravimo plan ko će kada od javnih preduzeća ući projekat“, rekao je gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader za Ozon media.

On je objasnio da je reč o više javnih lokalnih i republičkih preduzeća koja moraju da izmeste staru instalaciju i postave novu, a reč jje pre svega o „EPS-u“, „Telekomu“, „Srem-gasu“, „Vodovodu“ i „Komunalijama“.

„Intenzivni radovi na ovoj kružnoj rasrsnici biće od početka septembra, pa do kraja novembra meseca, kada će, nadam se, radovi biti privedeni kraju“, dodao je gradonačelnik.

Vrednost radova na izgradnji ove kružne raskrsnice iznosiće, kako je ranije najavljeno, oko 25 miliona dinara.

Možda Vam se svidi i