Pištolj, droga i falsifikovana dokumenta pronađena u kotlarnici mitrovačke škole

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nastavku akcije „Ares“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), Poreskom upravom i drugim državnim organima uhapsili su 251 osobu osumnjičenu za različita krivična dela.

Policija je nadležnim tužilaštvima podnela i krivične prijave u redovnom postupku protiv 367 lica.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenili su oko 627 grama marihuane, automatski pištolj „škorpion“ sa 16 pripadajućih metaka u nelegalnom posedu i ličnu kartu i dve vozačke dozvole za koje se sumnja da su falsifikovani. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, falsifikovanje isprava i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija policija je uhapsila D. R. (1981). Zaplenjeni predmeti su bili sakriveni u kotlarnici jedne škole na području Sremske Mitrovice.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj
Mitrovici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenili su
800 kilograma duvana u listu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen promet
akciznih proizvoda, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta je krivična prijava u redovnom postupku protiv dve osobe.

Duvan je pronađen prilikom kontrole teretnog vozila, u kome su bili osumnjičeni, u tovarnom prostoru.

Možda Vam se svidi i