Sremska Mitrovica – Sremska Mitrovica će po svemu sudeći ovog leta ostati uskraćena za jednu manifestaciju, a u pitanju je „Srem street car show“.

Manifestacija koja je okupljala veliki broj ljubitelja i vlasnika modifikovanih automobila, a u našem gradu se održala do sada tri puta naverovatnije će ove godine izostati. Kako je za Ozon media objasnio jedan od njenih organizatora prethodnih godina, Božidar Pisanjuk glavna prepreka je nedostatak novčanih sredstava, ali i loša komunikacija sa predstavnicima lokalne samouprave.

„Nekako se još uvek nadam da ćemo ipak uspeti da održimo četvrti po redu „Srem street car show“, ali sve mi se čini da ćemo na žalost, morati ove godine da napravimo pauzu“, rekao je Pišanjuk.

„Srem street car show“ prethodnih godina održavao se krajem avgusta meseca na platou ispred Poslovno sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Бане 09.08.2017. - 2:00 pm

Јбг, класика када је Ср. Митровица у питању… Ово се прекида после три године, фестивал ватромета (нешто најбоље поред Фолк Феста што се у граду дешавало) укинут након две године…

Наравно за разне глупости ће бити пара…

Djoka Gadzuric 20.08.2017. - 6:03 pm

Da odmah razjasnimo nisam ni pripadnik, ni simpatizer vladajuce stranke, ali ne mozete ( neki od organizatora ove, po meni super manifestacije), da konstantno pljujete po trenutnoj vlasti na drustvenim mrezama, a onda od iste trazite novcanu pomoc…

Komentari su zatvoreni.