Otvoreno klizalište

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uz prigodan muzičko – zabavni program sinoć je na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovci i svečano otvoreno klizalište i ovogodišnja klizališna sezona.

Kao i ranijih godina površina klizališta je oko 400 metara kvadratnih, a ni prošlogodišnja cena se nije menjala, što znači da će za 90 minuta efektivnog klizanja Mitrovčani morati da izdvoje 150 dinara. U tu cenu uračunata je i cena klizaljki.

„Cenu nismo želeli da menjamo, mislimo da je ona pristojna i pristupačna i nadam se da će veliki broj naših sugrađana, ali i svi ostali gosti našeg grada posetiti klizalište i provesti lepe trenutke na ledu.“, rekao je prilikom otvaranja načelnik Gradske uprave za klturu, sport i omladinu Ilija Nedić.

Otvaranje su muzičkim izvođenjem upotpunili dečiji hor „Pikolo“ i solista Nina Sinković, a pored njih na ledu su nastupili robot i svetleće vile. Mala gradonačelnica Bojana Brekić je simbolično presekla vrpcu i otvorila klizalište.

Klizalište će biti otvoreno do početka februara, a do tada će na njemu biti organizovano nekoliko različitih manifestacija.

Možda Vam se svidi i