Održano takmičenje „Mladi preduzetnik“

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici danas je održano takmičenje projekta omladinskog preduzetništva „Mladi preduzetnik“.

Na takmičenju je učestvovalo 7 učeničkih timova iz završnih razreda dve sremskomitrovačke škole, Srednje ekonomske škole „9. maj“ i Prehrambeno šumarske i hemijske škole koji su uz pomoć profesora Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, kao i svojih nastavnika, na kreativan način razvili svoje preduzetničke ideje.

Profesor Jovan Živadinović, direktor Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (VŠ PEP) kratko je objasnio da je takmičenje zamišljeno tako da se na jedan originalan, zanimljiv i učenicima blizak način približi oblast preduzetništva, da se mladim pokaže da je budućnost u njihovim rukama i da dalji tok njihovog školovanja, odnosno života zavisi samo od njihovog znanja, umeća, kreativnosti, da su mogućnosti velike.

Rezultati takmičenja:
1. mesto – Etno Kutak, Ekonomska škola „9. maj“, u ekipi: Senka Pajić, Ljkubica Ćelap, Danijel Zabolotni.
2. mesto – „Srećna kesa“, Ekonomska škola „9. maj“, ekipa: Suzana Marić, Jovana Jokić, Ana Šumanski, Stojanka Jakovljević.
3. mesto – Natural Beauty cosmetics, Ekonomska skola „9. maj“, ekipa: Marko Vukolić, Danijela Belegiški, Milica Dervenić.

Pobednička ekipa obezbedila je učešće na pokrajinskom takmičenju koje će se održati u aprilu mesecu u Beogradu.

Takmičenje „Mladi preduzetnik“ organizuje Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo iz Beograda, a pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica i lokalne privrede.

You may also like

1 komentar

Održano takmičenje „Mladi preduzetnik“ | UNSS 06.03.2017. - 7:39 am

[…] Preuzeto sa: https://www.ozon.rs/vesti/2017/odrzano-takmicenje-mladi-preduzetnik/ […]

Komentari su zatvoreni.