Sremska Mitrovica – Radovi na uličnoj rasveti u Sremskoj Mitrovici i naseljima sa teritorije grada počeće od ponedeljka, 23. januara, potvrđeno je iz Javnog komunalnog preduzeća “Komunalije”.

Zbog loših vremenskih uslova koji su onemogućavali da se zamene sijalice ili poprave kvarovi na uličnoj rasveti, delovi ulica u pojedinim mestima ostajali se u mraku. Jedna od takvih ulica bila je i Partizanska ulica u Divošu, koja je već nekoliko poslednjih dana bila u totalnom mraku. Slični problem imali su i stanovnici nekoliko ulica u Noćaju.

“Vremenski uslovi bili su jako loši i nije bilo moguće raditi na uličnoj rasveti, takođe i električari su bili na godišnjem odmori, sve žalbe su primljene i već od ponedeljka ekipe kreću na teren i svi kvarovi će biti otklonjeni”, rekla je Tamara Milković, referent za odnose sa javnošću JKP “Komunalije”.

Milković je poručila svim stanovnicima grada, ali i njemu pripadajućih sela da ukoliko imaju problem sa uličnom rasvetom u svojim ulicama da se obrate u mesne zajednice koje njima prosleđuju sve žalbe.

You may also like