Od 1. februara slanje fiskalnih računa za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ zvanično će početi 1. februara i trajaće do kraja marta, objavila je Poreska uprava Srbije.

Cilj nagradne igre je, kako se navodi u saopštenju Poreske uprave, motivisanje građana da se zainteresuju za problem sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, bila ona velika ili mala.

Pravo na učešće u igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (“slipova“), minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 01.01.2017. godine i dostave ih u kovertama koje će biti besplatne i moći će da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.

Nagradna igra zvanično počinje u sredu, 1. Februara, a završava se krajem marta ove godine. Planirana su ukupno četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu., a neke od nagrada su automobill, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba. Glavna nagrada je stan u Beogradu.

Kako se dostavljaju računi i slipovi:

Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se u besplatnim kovertama Pošte Srbije na kojima će već biti odštampan poštanski fah na koji treba poslati kovertu. Građani treba samo da popune svoje podatke – ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt telefon.

Visina računa i slipova ne povećava šansu za dobitak. Svi računi i slipovi od 100 dinara pa naviše iz bilo koje radnje ili prodajnog mesta imaju istu šansu da učestvuju u nagradnoj igri.

Paralelno sa nagradnom igrom organizovaće se takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a nagrada je besplatna wi-fi zona.

Kako bi svaka opština ili grad imali pođednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće će se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.

You may also like