Novo radno vreme bazena

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Cene ulaznica na Gradski bazen u Sremskoj Mitrovici za decu uzrasta do 7 godina iznosi 100 dinara, za odrasle i decu preko 7 godina iznosi 200 dinara, dok je cena mesečne ulaznice 2.500 dinara.

Od ponedeljka, 20. novembra na snagu je stupilo novo radno vreme bazena i to:

Radno vreme bazena

Cenovnik

Gradski bazen u Sremskoj Mitrovici radiće u okviru Poslovno sportskog centra „Pinki“ čija uprava je objavila i zvanične cene ulaznica, kao i termine tokom kojih Mitrovčani, ali i svi drugi posetioci mogu da koriste isti.

КUĆNI RED
1. Bazen je otvoren za građane svakog dana u toku godine sem za vreme državnih i verskih praznika. Za dane u kojima se na bazenu organizuju sportska ili druga dešavanja, vreme korišćenja bazena utvrđuje se posebno i o tome se posetioci obaveštavaju prilikom kupovine ulaznica.
2. Licima mlađim od 12 godina dozvoljen je ulaz samo uz prisustvo roditelja ili u pratnji punoletnog lica.
3. Presvlačenje se vrši u kabinama predviđenim za tu namenu. Posetioci se sami brinu o svojoj garderobi. U slučaju nestanka garderobe, po bilo kom osnovu, gradski bazen „Pinki“ ne odogovara niti nadoknađuje štetu.
4. Nije dozvoljeno kupanje u odeći nepodobnoj za kupanje.
5. Strogo je zabranjeno kupanje lica sa ranama, kožnim i drugim bolestima. Službeno lice može zabraniti pristup takvim licima u krug bazena.
6. Nije dozvoljeno prenošenje opreme i drugih predmeta sa mesta na kojima su ih postavila službena lica gradskog bazena „Pinki”.
7. Posetioci bazena pre ulaska na bazen moraju proći preko dezinfekcionih kada i ispod tuševa. U slučaju nepoštovanja napred navedenog, po upozorenju službenih lica dužni su da napuste bazen.
8. U interesu je posetilaca da doprinose održavanju higijene i reda na bazenu i sprečavaju zagađivanje. Na bazen nije dozvoljeno unošenje hrane i pića, sem sportskih napitaka.
9. Plivači koriste bazen čija je dubina 1.80m, a neplivačima nije dozvoljen ulaz u veliki bazen.
10. Roditelji ili pratioci su dužni da vode računa o kretanju i bezbednosti svoje dece na bazenu.
11. Igranje sa loptom u bazenu i oko njega nije dozvoljeno.
12. Zabranjeno je skakanje u vodu. Zabranjeno je bacanje i guranje kupača u vodu sa ivice bazena kao i guranje i prskanje za vreme kupanja.
13. Zabranjen je i ulaz licima u alkoholisanom stanju na bazen.
14. Svaka namerno učinjena šteta na objektu bazena plaća se u vrednosti pričinjene štete.
15. Posetioci su dužni da se pridržavaju kućnog reda, istaknutih zabrana i upozorenja kao i uputstava službenih lica. Posetioci koji narušavaju red i ometaju udoban i bezbedan boravak kupača mogu bidi udaljeni sa bazena
16. U slučaju eventualnih posledica, koje prističu iz nepoštovanja kućnog reda, posetioci i ostali prisutni u objektu preuzimaju ličnu odgovornost.
17. Кljuč od ormarića za stvari izdaje se isključivo uz lični dokument (lična karta, pasoš, vozačka dozvola, đačka knjižica sa fotografijom i indeks). Svako oštećenje ili gubljenje ključa plaća se 500 dinara.

You may also like