Novi – stari predsednici saveta mačvanskih mesnih zajednica

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Izbori za savete mesnih zajednica u opštini Sremska Mitrovica održani su 2. juna, a već polako isti se formiraju i na njihovo čelo postavljaju novi – stari predsednici.

U svih sedam mačvanskih sela koja pripadaju Sremskoj Mitrovici održane su prve konstututivne sednice i formiranje saveta je već završeno. Dok su neka sela dobila nove ljude na čelu svojih saveta, u pojedinim nije bilo promena.

U Mačvanskoj Mitrovici predsednik mesne zajednice ostao je isti čovek, tu funkciju i dalje će obavljati Miloš Kovač, ista situacija je i u Salašu Noćajskom na čijem čelu će i u narednom periodu biti Dragoslav Čupić. Ravnjanci su takođe odlučili da zadrže svog starog predsednika Radmila Budečevića. Do promene predsednika saveta nije došlo ni u Mesnoj zajednici Zasavica I, gde će tu funkciju i dalje obavljati Milan Ivanković.

Novi predsednici su zato postavljeni u Noćaju, Radenkoviću i Zasavici II. Vladu Turudića predsednik MZ „Radenković“ zamenio je Uroš Veselinović, Noćajci se za svog predsednika odabrali Slobodana Bogdanović, a Zasavčani Miroslava Marića.

Možda Vam se svidi i