Sremska Mitrovica – Mitrovčani, ali i svi drugi posetioci grada na Savi i ove godine imaće priliku da uživaju na klizalištu koje će biti postavljeno na Trgu Ćire Milekića.

Kako je za Ozon media objasnio načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove Miroslav Jokić, već narednog ponedeljka počinju pripremni radovi za postavljenje klizlišta, odnosno nivelacija terena, da bi u sredu, ili četvrtak startovali radovi i na samom postavljanju istog.

Kao i ranijih godina, potvrdio je Jokić, površina klizališta iznosiće oko 400 metara kvadratnih, a za 90 minuta efektivnog klizanja posetioci će morati da izdvoje 150 dinara. U tu cenu uračunata je i cena klizaljki.

„Klizalište će biti postavljeno između 1. i 10. decembra, a radiće do sredine februara meseca, sve u zavisnosti od vremenskih uslova i broja posetilaca“, rekao je Jokić.

Svečano otvaranje klizališta biće realizovano do 15. decembra.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Stefan Mitrovic 24.11.2017. - 10:06 am

Zbog cega se klizaliste postavlja na tako udarnom mestu? Umesto da za novu godinu uzivamo na trgu mi se guramo sa klizalistem u cosetu kod biblioteke ili se uopste nista ne odrzava. Draze nam je bilo hiljadu puta da imamo normalan docek na centru. Sta vise nikome nije smetalo dok je stajalu u dvoristu partizana. Bolja je stara lokacija i to mnogo puta.

Komentari su zatvoreni.