Nagrada za učenicu škole u Ravnju na konkursu „Podržimo dojenje“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nataša Dvoštanski, učenica četvrtog razreda OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod” iz Ravnja, osvojila je prvu nagradu na republičkom nivou na konkursu „Podržimo dojenje“, koji je raspisao Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica i Institut za javno Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.

Nataša jenagradu osvojila u kategoriji učenika od petog do osmog radzreda.

Literarno-likovni konkurs „Podržimo dojenje“ raspisan je povodom obeležavanja Svetske nedelje dojenja 2017. godine za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta u Republici Srbiji. Na konkurs su pristigla ukupno 202 rada: od toga 174 likovna rada (102 iz predškolskih ustanova, 42 od prvog do četvrtog razreda i 30 od petog do osmog razreda osnovnih škola) i 28 literarnih radova (19 od prvog do četvrtog razreda i 9 od petog do osmog razreda osnovnih škola). Radovi su pristigli iz 13 okružnih instituta i zavoda (31 predškolske ustanove i 29 osnovnih škola).

Natašin nagrađeni rad

U okviru svake kategorije izabrani su najbolji radovi prema mišljenju žirija u sastavu: dr sc. med. Jelena Gudelj Rakić, spec. higijene; VMS Zorka Zeba, diplomirani ekonomista – menadžer u zdravstvu; Tatjana Šljivar, dipl. istoričar umetnosti; dr sc. med. Кatarina Boričić, spec. socijalne medicine i dr Mirjana Tošić, spec. socijalne medicine iz Centra za promociju zdravlja.

Izvor/foto: ZZJZ

Možda Vam se svidi i