Na sajamu turizma “Divan je kićeni Srem”

Od strane Ozon
0 komentar

Na Beogradskom sajmu danas je otvoren Međunarodni sajam turizma, na kojem će se do 26. februara predstaviti 1.100 izlagača iz 56 zemalja. Otvaranju sajma prisustvovao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Prvi put turističku ponudu na sajmu čiji je slogan „Uživajte na vreme“ predstavljaju Rusija i Kina, a zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Crna Gora.

U šest hala beogradskog sajma ove godine predstaviće se oko 1.100 izlagača iz 56 zemalja, a zemlja partner ovog puta je Crna Gora.
Na beogradskom sajmu turizma zajednički će nastupiti turističke organizacije opština i gradova Srema, objedinjujući ponudu Srema kao jedinstvene turističke destinacije. Pod sloganom “Divan je kićeni Srem” Sremska Mitrovica je pripremila brošure i materijal koji prikazuje turističke potencijale Grada, prvenstveno bogatstva drevnog Sirmiuma. Drugog dana izložiće rukotvorine u etno stilu, zatim i spomenike kulture, najznačajnije turističke lokacije, koje bi svaki turista koji dolazi u Sremsku Mitrovicu trebalo da poseti.

Uporedo sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu održavaju se još tri manifestacije: Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, Sajam vina BeoWine i Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.

Za posetioce su sajmovi danas otvoreni do 18.00, u petak i subotu od 10.00 do 19.00, a u nedelju se zatvaraju u 17.00.

Cena ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200, a parking košta 200 dinara na sat.

You may also like