Modni magnat “Gucci” pomutio planove Mitrovici?

Sremska Mitrovica – Naredne nedelje gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader očekuje dolazak predstavnika kompanije „Super shoe“ nakon čega će i definitivno biti poznato da li Mitrovica dobija još jednog investitora.

Kompanija “Super shoe” u Srbiji je osnovana od strane italijanske kompanije „East West“ koja je nedavno imala velike promene u svojoj vlasničkoj stukturi i uprave te promene mogle bi da utiču na dolazak ove kompanije u Sremsku Mitrovicu.

Kako je objasnio mitrovački gradonačelnik Sanader kompanija “East west” je imala određeno spajanje sa svetski poznatom modnom industrijom “Gucci” i zbog toga su na neko vreme bile zaustavljene investicije.

“Očekujemo da ćemo već naredne nedelje imati konkretan odgovor od kompanije “Super shoe” da li dolazi u Sremsku Mitrovicu ili ne dolazi, ako bih morao da iznesem svoje mišljenje rekao bih da je 80% izvesno da će kompanija ipak doći u naš grad, da je samo pitanje na koji način i tačno kada”, rekao je Sanader i podsetio da su toj kompaniji već odobrena određena sredstva od Razvojene agencije Srbije.

Kako je ranije najavljeno kompanija „Super shoe“ koja se bavi proizvodnjom obuće imala je u planu izgradnju jednog proizvodnog pogona u Sremskoj Mitrovici i zapošljavanje između 400 i 600 radnika.

You May Also Like