Sremska Mitrovica – U okviru akcije „Sto terena za jednu igru“ koju realizuje kompanija „Mozzart“ grad Sremska Mitrovica dobiće potpuno nov i opremljen košarkaški teren.

Teren će se nalaziti u ulici Stevana Sremca, a nosiće naziv košarkaša Aleksandra Smiljanića koji će prisustvovati svečanom otvaranju terena u petak, 25. avgusta u 18 časova.

Na specijalnoj podlozi svoje duele igraće neke nove nade igre pod obručima koje će sada imati bolje uslove nego što je imala generacija Aleksandra Smiljanića. I on svoje početke vezuje za male terene u kraju, zato je dao podršku akciji kompanije „Mozzart“ i svečano će otvoriti teren za svoje sugrađane.

Smiljanić se razvijao u KK Srem, kasnije je branio boje Beočina, FMP, Budućnosti. Inostranu karijeru počeo je u Marusiju, zatim u Lokomotivi iz Rostova, a sa uspehom je igrao i za beogradski Partizan sa kojim je osvojio i šampionat države. Smiljanić sada svoje košarkaško znanje i iskustvo prenosi na mlađe generacije srpskih košarkaša u reprezentaciji, a profesionalno je vezan za klub u usponu KK Dinamik.

Kompanija „Mozzart“ je do sada obnovila terene u Pirotu, Prijepolju, Feketiću, Zrenjaninu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Velikoj Drenovi, Kruševcu, Valjevu, Šapcu, Pribojskoj banji, Labudovom brdu, Mačvanskoj Mitrovici, Beloj crkvi, Svilajncu, Preševu, Negotinu, Rumi, Novom Sadu, Nišu, Kovinu, Obrenovcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Raškoj, Novoj Varoši, Bačkoj Palanci, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Lazarevcu, Čukarici, Paraćinu, Čukaričkoj padini, Ubu, Savskom vencu, Vrbasu, Užicu, Kikindi, Inđiji, Subotici, Prokuplju, Smederevskoj palanc, Apatinu…

Možda Vam se svidi i