Sremska Mitrovica – Po nekoliko hiljada besplatnih koverti za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ koje svakodnevno stižu u glavnu poslovnicu Pošte u Semskoj Mitrovici bude podeljeno već do podneva.

Zainteresovanost za učestvovanje u igri je ogromna, i to ne samo u gradu, nego i u selima, pa tako jedan broj koverti biva podeljen i tamo.

Na koverte se čeka u redovima, a s obzirom da se jako brzo podele, iz Pošte u Mitrovici kažu da dele po tri koverte po osobi, jer se dešavalo da im ljudi traže 20, 30, pa i 50 koverti. Najveća zainteresovanost za učestvovanje u nagradnoj igri, potvrđuju iz sremskomitrovačke glavne Pošte, vlada među penzionerima.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ zvanično je počela 1. februara i trajaće do kraja marta.
Pravo na učešće u igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (“slipova“), minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu. Važno je napomenuti da računu moraju biti izdati ove godine, a dostavljaju se u kovertama koje se besplatno preuzimaju u svim filijalama Pošte.

Cilj nagradne igre je motivisanje građana da se zainteresuju za problem sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, bila ona velika ili mala.

Planirana su ukupno četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu., a neke od nagrada su automobill, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba. Glavna nagrada je stan u Beogradu.

Možda Vam se svidi i