Koverte za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ u RTS stigle pod POLICIJSKOM PRATNJOM

Od strane Ozon
0 komentar

Šest kamiona bilo je potrebno da se preveze više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima, koje su građani poslali za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, saznaje „Blic“.
Koverte u studiju RTS-a

Koverte, tačnije njih 3.156.016, bile su spakovane u čak 1.653 vreće, odakle su istovarene u specijalno napravljeni bazen u Studiju 8 RTS-a, gde će biti izvučeni dobitnici prvog kola ove nagradne igre.

Koverte su, saznajemo, danas prenete iz Glavnog poštanskog centra u Zemunu na Košutnjak, i to pod strogim obezbeđenjem, za šta je bio zadužen MUP Srbije.

Sve koverte su istovarene u bazen koji zauzima prostor od čak 276 kvadratnih metara. Studio, gde će poslednje izvlačenje biti obavljeno 31. marta biće pod stalnim obezbeđenjem i video nadzorom.

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće održano u subotu, 11. marta, saopštilo je danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Spisak dobitnika biće objavljen u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs, internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i internet stranici RTS-a.

Blic

You may also like