Konačno rekonstrukcija ambulante u Velikim Radincima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U narednih 10 dana počeće radovi na rekonstrukciji objekta zdravstvene ambulante u Velikim Radincima.

Za radove je zadužena firma iz Šapca koja je odabrana putem javne nabavke.

„Završena je javna nabavka, potpisan ugovor i u narednih 10 dana izvođač radova treba da se uvede u posed. Radovi će obuhvatati kompletnu rekonstrukciju objekta, od krova, preko izolacije, fasade, elektro i vodovodnih instalacija, pa do krečenja i svih ostaliih molarskih radova, a biće zamenjen i deo stolarije“, rekao je prilikom današnje poste ambulante načelnik Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Vojislav Mirnić.

Direktorica Doma zdravlja Sremska Mitrovica Miroslava Ševo se istom prilikom zahvalila lokalnoj samoupravi i Kancelariji za javna ulaganja napominjući da će rekonstrukcijom ambulante stanovništvo dobiti bolje uslove lečenja, a radnici bolje uslove za rad.

„Pacijenti iz Velikih Radinaca će za vreme trajanja radova moći da se leče u zdravstvenoj ambulanti u Bešenovu“, rekla je Ševo.

Vrednost radova iznosi nešto malo iznad 3 miliona dinara, a sredstva za iste obezbeđena su od strane Kancelarija za javna ulaganja, dok je izradu samog projekta rekonstrukcije i pojedine pripreme radove finansirao Grad Sremska Mitrovica.

Rok za završetak radova je radnih 60 dana.

You may also like