Sremska Mitrovca – Po svemu sudeći Sremska Mitrovica bi uskoro mogla da opremi jednu koncertnu salu. Sredstva za njeno opremanje biće prikupljena prodajom ulaznica za sutrašnji koncert klasične muzike „Ljubav slikana notama“.

Tehnički organizatori koncerta su udruženje „Mitrovački klub“ i Grad Sremska Mitrovica, a domaćin je Galerija „Lazar Vozarević“.

Kako je za Ozon media objasnio Aleksandar Gavrilović, ispred Udruženja „Mitrovački klub“ koncertna sala će se nalaziti u sremskomitrovačkoj Galeriji i ona je već okrečena i uređena, ali nedostaju stolice.

„Ulaznice za koncert su rasprodate i sva sredstva koja smo prikupili tim putem biće namenjena za kupovinu upravo stolica za salu koja će biti namenjena za održavanje kulturnih manifestacija, pre svega koncerata“, rekao je Gavrilović.

Načelnik Gradske Uprave za kulturu, sport i omladinu Ilija Nedić, kratko je objasnio da se Grad u čitavu priču oko opremanja sale uključio kao tehnički organizator koncerta „Ljubav slikana notama“ i da će nakon opremanja iste ona biti data na upravljanje Galeriji zato što se sala u samom njenom sklopu i nalazi.

Koncert „Ljubav slikana notama“ održaće se u sredu, 21. juna sa početkom u 21 čas u Galeriji „Lazar Vozarević“.

Možda Vam se svidi i