Sremska Mitrovica – Svečana dodela nagrada “Sportista godine” održaće su u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovci u sredu, 8. februara. Nagrada će biti dodeljena u nekoliko kategorija, a biće nagrađen i najuspešniji sremskomitrovački sportski klub, trener i profesor.

U kategoriji pionira za najuspešniju sportistkinju u prošloj godini proglašena je Olivera Mihajlović iz Kajak kluba „Val“ iz Sremske Mitrovice, drugo mesto pripalo je Vanji Grujić iz Karate kluba „Sirmium“, dok se na trećem mestu u ovoj kategoriji našla Jovana Radojević iz Atletskog kluba „Srem“.

Najuspešniji kadet u 2016. godini bio je još jedan član sremskomitrovačkog Kajak kluba „Val“ Bojan Zdelar, iza njega našla se Milica Krstić iz Karate kluba „Sirmium“, a treće mesto pripalo je Aleksandri Bakša iz Ženskog rukometnog kluba „Srem“.

Marija Dostanić, kajakašica „Vala“ je najsupešnija juniorka, iza nje su se našli kolega iz kluba Marko Mihajlović i Saša Babić iz Atletskog kluba „Sirmium“.

Za najuspešnijeg seniora prošle godine proglašen je Marko Tomićević, još jedan član Kajak kluba „Val“. Dragana Tomašević iz Atletskog kluba „Sirmium“ se našla odmah iza njega, dok je treći bio Miroslav Vrebac iz Bodibilding kluba „Eurosport“.

Titula najuspešnijeg kluba je pripala svakako i do sada najtrofejnijem sremskomitrovačkom sportskom klubu, Kajak klubu „Val“. Titulu najuspešnijeg trenera poneće Saša Radmanović, trener kajak reprezentacije Srbije, dok je najuspešnij profesor Srđan Božić iz Osnovne škole „Sveti Sava“.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Vladimir Milaković 31.01.2017. - 5:27 pm

OP… OP…Opaaa… ko je to najbolji….
Kajakaši „VAL“-a

UZELI SMO SVEEEE …….UZELI SMO SVEEEEEEEEEE……

Komentari su zatvoreni.