Humanitarno veče sa Srđanom Dinčićem: Smehom do 80.000 dinara

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Stand up veče sa Srđanom Dinčićem jeste poslednja u nizu humanitarnih akcija namenjena prikupljanju sredstava za Bojanu Tarbuk iz Zasavice. Akcija je realizovana sinoć u mitrovačkom Pozorištu „Dobrica Milutinović“, a kao i na prethodnim koje su imale isti cilj Mitrovčani su bili široke ruke i prikupili 80.000 dinara.

Dinčić je nastupio sa svojom stand up predstavom „Đavo iz jagode“, oduševio sugrađane koji su ponovo pokazali svoju humanost.

Petnaestogodišna Bojana Tarbuk boluje od leukemije, njeno lečenje za sada ide dobro, ali ona i njena porodica žive u jako lošim uslovima koji mogu da utiču na njeno zdravlje. Kuća u kojoj trenutno žive nije njihova, stara je, sazidana od blata i nema kupatilo. Prikupljena sredstva će se iskoristiti za radove na kući koju je porodica Tarbuk nedavno dobila preko Komesarijata za izbeglice i koja zahteva određena ulaganja, a sve u cilju da se Bojani obezbede dobri uslove za dalju borbu protiv bolesti.

Organizatori akcije su Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica, Standup.rs uz podršku Gradske uprave za sport kulturu i omladinu.

You may also like