Sremska Mitrovica – Uporedo sa radovima na izgradnji podvožnjaka u Fruškogorskoj ulici u Sremskoj Mitrovici u narednom periodu odvijaće se radovi i na izgradnji kružnog toka kod Horoskopa u istoj ulici.

Kako je objasnio gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader radovi na podvožnjaku biće završeni u ovoj godini, ali isto tako neophodno je da budu izgrađene i sve njemu pristupne saobraćjanice i predviđene raskrsnice sa kružnim tokom saobraćaja.

„U ovoj godini treba da završimo podvožnjak, sama ta činjenica nas vezuje ne samo za taj projekat nego i projekat pristupnih saobraćajnica i kružnih tokova. Mi smo ustanovili da nam je još jedan kružni tok neophodan i to kod Horoskopa, njega ćemo morati raditi istovremeno kada i sam podvožnjak, odnosno tehnički ćemo uklapati ta dva projekta da ne bi imali naknadnog posla i nepotrebnih troškova“, rekao je Sanader i dodao da je vrednost izgradnje kružnog toka kod Horoskopa 25 miliona dinara.

Prvi čovek Mitrovice podsetio je da će još jedna raskrsnica sa kružnim tokom saobraćaja biti izgrađena kod Elektrovojvoddine i da je za tu namenu deo sredstva obezbeđen od strane Ministrastva privrede preko konkursa.

Možda Vam se svidi i