Sremska Mitrovica – Još uvek po navici Mitrovčani bace pogled ka zgradi biblioteke kako bi videli tačno vreme ili koja je trenutna temperatura u gradu iako je LCD panel koji je prikazivao te podatke uklonjen još pre nekog vremena.

Zašto je uklonjen pitali su se mnogi stanovnici grada, a odgovor je stigao iz Gradske kuće u kojem se navodi da je zgrada Biblioteke „Gligorije Vozarović“, odnosno Srpskog doma jedan od simbola Sremske Mitrovice i da mu kao takvom ne priliči da ima panel.

On je, objašnjavaju iz Gradske kuće, prebačen na Atletski stadion, a informacije o datumu i tačnom vremenu prikazivaće se na velikom reklamnom video bimu koji se nalazi na obodu gradskog parka.

Obzirom da taj video bim ne podržava aplikaciju za merenje temperature, manji LCD panel sa tim podacima će u nekom narednom periodu biti postavljen na konstrukciju sata koji se nalazi na centru.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Dunja 26.06.2017. - 1:24 pm

Srpskom domu ne priliči video bim koji će obaveštavati građane o tačnom vremenu i temperaturi, ali zato mu priliči da se iznajmljuje za proslave osamnaestih rođendana? Pa dobro.

Naprednjak koji se nizasta ne pita 26.06.2017. - 4:41 pm

Pa da uvek se nadje da nekom nesto sto je korisno za mestane smeta,pa polako se odnosi i vremenom zaboravi ,pa se tome na kraju gubi trag…postavite na staro mesto gde je i bio,ne sklanjajte ga,jer narodu ne smeta

Komentari su zatvoreni.