Fudbalski klub “Podrinje” dobija pomoćni teren

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbalski klub „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice u narednom periodu će dobiti pomoćni teren.

U okviru radova na uređenju kanalske mreže na teritoriji grada Sremska Mitrovica očišće i izmuljan je kanal Bogaz u Mačvanskoj Mitrovici u dužini od oko 800 metara, taj materijal je Mesna zajednica Mačvanska Mitrovica u saradnji sa Vodoprivrednim preduzećem „Sava“ iz Šapca koje je bilo zaduženo za uređenje kanala, iskoristila kako bi se nasula jedna parcela u vlasništvu grada.

15491784_1789062811346660_471616335_o-1

Parcela se prostire na površini od skoro 1ha, a nalazi se u samom centru mesta, tačnije u neposrednoj blizini terena „Podrinja“ iza glavne autobuske stanice u Mačvanskoj Mitrovici i objekta „Lane“ Predškolske ustanove „Pčelica“. Ona je do samog nasipanja bila potpuno zapuštena i predstavljala je mesto na koje su mnogi nesavesni građani odlagali svoj otpad.

Zahvaljujući nasipanju krenulo se u rešavanje tog decenijskog problema. Za početak parcela je sada dovedena u pristojno stanje, a u narednom periodu Brodogradilište „Vahali“ će krenuti prvo sa njenim ravnanjem, a zatim i kompletnim uređenjem kako bi dobila funkciju pomoćnog terena FK „Podrinje“.

Na veliku radost i zadovoljstvo meštana Mačvanske Mitrovice teren će moći da koriste i deca koja borave u objektu „Lane“.

You may also like