Finale 29. Međunarodnog Panona futsal turnira 14. januara

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Još samo tri dana ostalo je do velikog finala tradicionalnog 29. Međunarodnog Panona futsal turnira u Sremskoj Mitrovici. Odigravanje finalnih utakmica zakazano je za subotu, 14. januar u PSC „Pinki“, a satnica utakmica će naknadno biti objavljena.

Ove godine u okviru turnira takmičilo se oko 900 fudbalera, odnosno oko 90 ekipa raspoređenih u šest kategorija i to: pioniri, kadeti, omladinici, seniori, mlađi veterani i stariji veterani.

Tradicionalno najveće interesovanje vladalo je u seniorskoj konkurenciji gde se takmičilo oko četrdeset ekipa. Novčane nagrade ove godine biće dodeljene za osvojeno prvo mesto u svim kategorijama sem pionira, takođe u svim kategorijama biće dodeljeni i pehari za najboljeg igrača, strelca, golmana. Glavna novčana nagrada u iznosu od 600.000 dinara pripašće najboljoj seniorskoj ekipi.
Najbolja kadetska ekipa biće nagrađena sa 30.000 dinara, a isto toliko će dobiti i najbolji mlađi veterani. Najboljoj ekipi omladinaca će pripasti 50.000 dinara, a 20.000 dinara najboljim starijim veteranima.

Rezultati odigranih utakmica u petak i subotu:

untitled

You may also like