Sremska Mitrovica – Košarkaši Mega Bemaxa su imali pobedu u svojim rukama u Sremskoj Mitrovici, ali je Cedevita na kraju slavila sa 77:81. I na meču sa Cedevitom je nastavljeno Mega Experience projektom u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Ovog puta, Mega je ugostila Enu Todorović i Mihajla Miloševića.

Ena je rođena 31.05.2007. u Sremskoj Mitrovica i odlična je učenica je 4. razreda OŠ “Sveti Sava”. Član je recitatorske i glumačke sekcije u školi, ali bi volela da postane veterinar. Učestvovala je u kvizu znanja “Au što je škola zgodna”, na takmičenju “Misliša” ove godine i na opštinskom takmičenju iz matematike i takmičenju recitatora. Ena obožava košarku, redovna je na utakmicama KK Mega Bemax a omiljeni košarkaš joj je Kostja Mušidi.

Mihajlo je rođen 21.11.2007. u Sremskoj Mitrovici, odličan je učenik 4. razreda OŠ “Sveti Sava”. Osvojio je zlatne medalje na Malim Olimpijskim igrama u kategoriji poligona, pokrajinskom takmičenju 2016. i 2017. godine i učestvovao je na republičkom takmičenju. Od kad je KK “Mega Bemax” u Sremskoj Mitrovici, posebno se zainteresovao za košarku i to je bio i presudan faktor da i sam počne da trenira košarku. Njegov omiljeni košarkaš Mege je Dilan Enis.

Na početku meča prilikom predstavljanja ekipa Ena i Mihajlo su se pozdravili sa igračima Mege da bi potom utakmicu gledali sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici kada su nagrađeni aplauzom a od Mege su dobili poklon pakete. Na kraju meča, Ena i Mihajlo su se za uspomenu slikali sa igračima Mege Dilanom Enisom i Aleksandrom Lazićem.

Foto: Mega Bemax

Možda Vam se svidi i