Ekonomska škola “9. Maj” najbolja u Sremu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Inđija – U zgradi Opštine Inđija juče je održana svečanost na kojoj su proglašene najbolje škole u Sremu u sportu za 2015/2016 godinu. Kao najuspešnija srednja škola proglašena je Ekonomska škola „9. Maj“ iz Sremske Mitrovice.

U kategoriji osnovnih škola – pioniri najbolja je rumska Osnovna škola „Veljko Dugošević“, iza nje našla se još jedna škola iz Rume i to „Dušan Jerković“, dok je na trećem mestu škola „Petar Kočić“ iz Inđije.

Što se tiče kategorije osnovnih škola – pionirke najbolja je sremskomitrovačka Osnovna škola „Sveti Sava“, na drugom mestu našla se škola „Veljko Dugošević“ iz Rume, a na trećem Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“, takođe iz Rume.

Zbirno najuspešnija osnovna škola je upravo škola „Veljko Dugošević“ iz Ruma.

U kategoriji srednjih škola- omladinci najuspešnija prošle godine bila je Srednja ekonomska „9.Maj“ iz Sremske Mitrovice, iza nje je Gimnazija Inđija i Gimnazija „Branko Radičević“ iz Stare Pazove.

U kategoriji srednje škole – omladinke među tri najbolje našle su se čak dve škole iz Mitrovice. Za najbolju školu u ovoj kategoriji proglašena je Gimnazija „Branko Radičević“ iz Stare Pazove, Ekonomska „9.Maj“ iz Sremske Mitrovice je druga, a treće mesto pripalo je još jednoj mitrovačkoj školi i to Srednjoj medicinskoj školi „Draginja Nikšić“.

Zbirno najuspešnija Srednja škola je Srednja ekonomska škola „9.Maj“ iz Sremske Mitrovice koja je i prošle godine proglašena za jednu od najboljih škola u sportu na teritoriji Srema.

Možda Vam se svidi i