Donacija Telekoma Akademiji Kovačić

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kompanija Telekom Srbija povodom 20 godina uspešnog poslovanja u 20 gradova u Srbiji će napraviti promociju i donirati po jednoj sportskoj organizaciji u tim gradovima savremenu kompjutersku opremu i sportske rekvizite. Prva na spisku se našla Sremska Mitrovica i Odbojkaška akademija Kovačić koja je primila donaciju.

„Povodom velikog jubileja Telekoma Srbija odlučili smo da posetimo i pružimo podršku lokalnim zajednicama širom Srbije. Posvećenošću i vrednim radom stvorili smo veliku porodicu poslovnih korisnika sa koima imamo partnerske odnose i sada želimo da, zajedno sa njima, prepoznamo i pomognemo projekte koji doprinose razvoju zajednice u kojima poslujemo“, rekao je Branko Stefanović, direktor Funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija.

„Grad Sremska Mitrovicica će uvek pružiti podršku ovakvim i sličnim akcijama zahvaljući kojima se deci i mladima poboljšavaju uslovi za bavljenje sportom i zdrav način odrastanja. Veoma nam je drago što je kompanije Telekom Srbija prepoznala Grad Sremska Mitrovica kao lojalnog korisnika i dugogodišneg saradnika i što je naš grad prvi u nizu 20 gradova koje posećuju u okviru značajnog jubileja – 20 godina poslovanja, na kojem im čestitamo. Osim toga hvala Akademiji Kovačić što okuplja toliki broj mladih i podstiče ih da se kroz bavljenje sportom razvijaju u dobre ljude koji umeju da cene prave vrednosti, kao i što okupljaju ne samo mlade iz gradske sredine nego iz svih seoskih naselja našeg grada“, izjavio je Vladimir Sanader, gradonačelnik Sremske Mitrovice.

„Jednostavno naši programi namenjeni su seoskoj deci, deci iz socijalno ugroženih kategorija, mladima koji nemaju posao, deci kojoj treba pomoć pri učenji i svima drugima jer dosta toga je obuhvaćeno našom Akademijom, nama je zbog toga izuzetno bitno da se što više dece uključi i da zajedno stvorimo bolji život u našem malom gradu. Ovo je prava priča za našu decu, njihove roditelj i mnogo sam ponosan i zahvalan na ovoj donaciji koja će nam puno pomoći u našem daljem radu“, rekao je Zoran Kovačić, ispred Akademije Kovačić.

Nakon simboličnog takmičenja polaznika Akademije Kovačić, predstavnici Telekoma donirali su im opremu, kao i kompjuter i TV uređaj za učionicu.

You may also like