Sremska Mitrovica – Sremska Mitrovica našla se među gradovima u kojima se najbrže dobija građevinska dozvola u Srbiji. Kako se navodi u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Sremskoj Mitrovici, Čačku, Vranju i Kikindi na građevinsku dozvolu se čeka između dva i četiri dana.

Dozvola se najbrže se dobija u opštinama Vladimirci i Knić i to za samo jedan radni dan, dok se za izdavanje iste u Ubu, Sjenici i Novoj Varoši čeka dva.

Lokacijski uslovi najbrže se dobijaju u opštinama Gornji Milanovac, Svilajnac, Ljig, Bosilegrad i Vrbas, za osam do 10 dana, a od gradova u Čačku, Zaječaru, Novom Pazaru, Vranju i Kruševcu, gde procedura traje između 10 i 13 dana, navodi se u saopštenju.

Upotrebna dozvola pribavlja se za samo jedan dan u Novom Bečeju, Bogatiću, Bačkom Petrovcu, Lučanima i Novoj Varoši.

Od gradova su najuspešniji Šabac, Kikinda, Sombor, Vršac i Jagodina, gde se upotrebna dozvola dobija za dva do tri dana, dok se u celoj Srbiji na upotrebnu dozvolu u proseku čeka šest radnih dana.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

pera genije 14.08.2017. - 7:33 pm

evo crkavam od smeha… zapravo, tacno je to za gradjevinsku, ali dok dodjes do konkretne gradjevinske dozvole prodje pre toga 3 meseca vitlanja drugih papira…

Komentari su zatvoreni.