Besplatan tehnički pregled za mitrovačke vozače

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Auto – moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, u periodu od 19. do 24. juna sprovešće preventivno – propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom “ISPRAVNO VOZILO – BEZBEDNO VOZILO”.

Na teritoriji Grada Sremska Mitrovica vozači tokom trajanja akcije potpuno besplatno mogu obaviti vanredni tehnički pregled vozila u Auto centru Srem koji se nalazi u Fruškogorskoj ulici na broju 85a u vremenskom periodu od 7 do 15 časova.

Osnovni cilj akcije je da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila, kako bi se uočene neispravnosti blagovremeno otklonile, a time ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja. Osim pomenutog, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

Za vreme akcije, saobraćajna policija će obavljati pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima. Takođe će se vozačima ukazivati na značaj poštovanja saobraćajnih pravila i značaj ispravnog vozila u saobraćaju, posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika, svetlosno-signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas.

Za vreme sprovođenja akcije, saobraćajna policija će vršiti pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju, posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika, svetlosno-signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas kao i poštovanja pravila saobraćaja.

Možda Vam se svidi i