15 parova se zaklelo na večnu ljubav na Kolektivnom venčanju

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Treće po redu Kolektivno venčanje u organizaciji lokalne samouprave održano je proteklog vikenda u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici. Ove godine ukupno 15 parova zajedno je izgovorilo sudbonosno DA i uplovilo u bračne vode.

Pored porodica, kumova i prijatelja mladenaca, Kolektivnom venčanju prisustvovali su i predstavnici Grada Sremska Mitrovica, a među prvima čestitke mladencima uputio je gradonačelnik Vladimir Sanader.

„Treću godinu za redom u okviru „Novembarskih dana“ kada Sremska Mitrovica slavi Dan grada, dan osolobođenja i gradsku slavu organizovali smo i Kolektivno venčanje. Ovo je zaista jedna lepa manifestacija na kojoj se svi mi malo opustimo, razveselimo. Ovde smo da sklopimo što više brakova u nadi da će se iz tih brakova roditi mnogobrojna deca. Svim mladencima još jednom čestitam i želim im puno sreće u zajedničkom životu“, rekao je gradonačelnik Sanader.

Nakon samog čina venčanja usledio je prvi ples mladenaca, a zatim su mlade bacale bukete na Trgu Ćire Milekića.

Na ovogodišnjem Kolektivnom venčanju brak su sklopili: Svetozar Čizmarević i Jovana Stanišić, Igor Vesić i Danka Luketić, Predrag Krajinović i Vojislava Stojković, Darko Perić i Tamara Karalić, Perica Rikić i Stanislava Marković, Nedeljko Tubonjić i Ljubica Mašić, Dejan Rajc i Danijela Milivojević, Sandro Beganović i Jovana Abramović, Mirko Lukuć i Ivana Vrhovac, Željko Lejić i Snežana Petrović, Moutih Aldroubi i Slađana Krstonošić, Slobodan Stefanović i Marika Barić, Dragan Antonić i Sanja Stanković, Radoslav Božić i Živanović Dragana, Darko Lukić i Milena Nikolić.

You may also like