„Žućkova levica“ izložena na Trgu Čire Milekića

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Trofej Kupa Radivoja Koraća, poznatiji kao Žućkova levica danas je stigao u Sremsku Mitrovicu, a svi zainteresovani mogu da ga vide i da se slikaju sa njim do 18 časova. Druženje Mitrovčana sa košarkašima Mega Leksa, osvajačem Kupa Radivoja Koraća organizovano je od 12 do 13 časova, a nešto kasnije Mega će se sastati sa Metalcem iz Valjeva u okviru poslednjeg kola ABA lige.

„Podrška Mitrovčana, koji nas evo već drugu godinu za redom bodre, nam puno znači, a ovo današnje dešavanje je najbolji način da im se bar jednim delom odužimo. Za sedam dana počinje playoff ABA lige, nama u goste dolazi ekipa „Budućnosti“ iz Podgorice i mislim da ne treba da se zaustavimo samo na ovom trofeju, treba da gledamo da ako možemo osvojimo i ABA ligu, što da ne, sportski je nadati se iako smo autsajderi mislim da neke šanse postoje. Što se Kupa tiče ni tamo nismo bili favoriti, Zvezda je bila prvi favorit, ali ona je izgubila od Partizana koji smo mi u finalu pobedili i zasluženo osvojili trofej. Naš trud, rad i naša predanost su se isplatili“, rekao je Dejan Milojević, trener KK „Mega Leks“.

adadaddardrftghbjul

Direktor sportskog centra „Pinki“ Vasilj Ševo izrazio je zadovoljstvo što je Kup Radivoja Koraća osvojila ekipa koja kao domaćin igra u Sremskoj Mitrovici i naglasio da je to i za Grad i za mitrovačku košarku jedan veliki plus.

„Za afirmaciju košarke kao sporta veoma je značajno što je Kup Radivoja Koraća osvojila ekipa Mega Leksa koja utakmice ABA lige igra kao domaćin u našem gradu. Mega prerasta u jednu veliku ekipu, a to je velika korist i za naš lokalni klub Srem koji se takmiči u Drugoj ligi Srbije i koji može da izvuče pouku kako se stiže do velikih trofeja. Naravno Mega Leks pomaže našem klubu i ja se nadam da će ukoliko i dalje budu igralili u Sremskoj Mitrovici dati još veći doprinos afirmaciji ovog sporta i našeg lokalnog kluba“, rekao je Ševo.

AAAAAA

Ševo je rekao da su šanse za nastavak saradnje Sremske Mitrovice i KK „Mega Leks“ koja se do sada pokazala kao vema uspešna, velike i izrazio nadu da će Mega i narednih godina biti domaćin u našem gradu.

Možda Vam se svidi i